Chalet Kraxner

Serfaus
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

47km

Gevorderde

123km

Expert

44km


Chalet Kraxner ligt aan het begin van de hoofdstraat van het autovrijedorp Serfaus. De gondels bevinden zich op 900 meter van het chalet. Serfaus heeft een ondergrondse trein die door het hele centrum gaat. De halte hiervoor ligt op slechts 50 meter van het chalet. Op 100 meter afstand is het bruisende centrum van Serfaus. 

Het chalet is simpel en volledig in Tiroolse stijl ingericht. Vanuit het chalet heeft u uitzicht over het kerkje van Serfaus. 

Serfaus is een gezellig dorp met moderne faciliteiten. Zo is er een ondergrondse trein aangelegd die u zo bij de skilift brengt. In het centrum is er genoeg aanbod aan winkels en restaurants. 

Aantal personen

Aantal bedden:10

Aantal kamers

  • 1 x twee- tot driepersoonskamer
  • 2 x tweepersoonskamer
  • 1 x twee- tot vijfpersoonskamer met eigen badkamer
  • 2 x badkamer met douche, toilet en wastafel
  • 1 x apart toilet

Specificaties

  • Wifi
  • Schitterend uitzicht op dorp en dal
  • Skikelder

Serfaus, Fiss en Ladis zijn een drie-eenheid van formaat!  De pistes van de wintersportplaatsen vullen elkaar perfect aan. Over het algemeen biedt Serfaus wat uitgestrektere exemplaren.

De populaire Komperdellalpe kan echter behoorlijk vol zijn. Fiss heeft wat compactere pistes, maar meestal ook meer rust.

Tip: de noordhelling van Schönjoch biedt  poeder-sneeuwgarantie! Ladis ligt wat lager. De vele loipes hier doen het hart van menig langlauf-liefhebber sneller kloppen! De kroon op skigebied Serfaus-Fiß-Ladis als geheel is de middelzware Frommesabfahrt. Op deze piste van 10 kilometer overbrug je 1200 meter hoogteverschil.

Serfaus is het grootste dorp van het trio Serfaus, Fiss en Ladis. Auto’s worden waar mogelijk uit het centrum geweerd en de Romaanse klokkentoren waarborgt het dorpse karakter van de verder hypermoderne plaats. Een metro op luchtkussens vervoert wintersporters van en naar de voet van het skigebied.

De Apresski in Serfaus is ronduit goed te noemen. Na een lange dag skiën, treft men elkaar in de Patschi en in de George Pub blijft het vaak nog lang gezellig.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite