In september 2007 ben ik vanaf mijn zolderkamertje gestart met Wens Business Events. Eerst helemaal alleen met enkel wintersportreizen, maar al snel kwamen er gezellige collega's bij en zijn wij, naast "coole" wintersportbestemmingen, ons ook gaan specialiseren in onze niet-winterse bestemmingen. Denk hierbij aan stedentrips, actieve reizen en/of stoere once-of-a-lifetime incentive programma's naar Lapland of Dubai.

Zelf is mijn favoriete vakantiebestemming na 22 jaar ook nog steeds Oostenrijk. Niet alleen in de winter is Oostenrijk waanzinnig mooi, maar juist ook in de zomer. Compleet anders maar zeker net zo adembenemend! Een heuse "hüttentocht" (met bepakking van berghut naar berghut) met mijn gezin is voor mij absoluut ultiem vakantiegeluk!

Na zoveel jaren reizen organiseren kan ik met volle overtuiging het juiste programma bij de juiste groep/klant samenstellen. Al vanaf 2007 reis ik veel, omdat ik het belangrijk vind dat we zien wát we verkopen. Juist daarom kan ik de juiste reis aan de juiste klant koppelen. Tel daar nog een beetje organisatorisch talent bij op en je bent verzekerd van een zorgeloze en onvergetelijke reiservaring!

 

img-2166-1

Onze identiteit

Persoonlijk contact
Tot in de puntjes geregeld
Incentives volledig op maat
img-2788-1

Kan ik helpen?