Chalet Le Benon

Morzine
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.2

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

160km

Gevorderde

350km

Expert

70km


Het is heerlijk thuiskomen in dit comfortabele skichalet. De inrichting is gezellig en de ligging is prachtig. De slaapkamers zijn ruim, evenals de woonkamer. Dit chalet ligt aan de piste van Le Pleney en ligt op ongeveer 200 m. van de kabelbaan naar Avoriaz. Na het skiën nog even Morzine in kan zeker; het catered chalet ligt in het centrum en ook de kindertuin is dichtbij.

Aantal personen

Aantal bedden:11

Aantal kamers

  • 1 x driepersoonskamer met badkamer
  • 1 x tweepersoonskamer met badkamer
  • 3 x tweepersoonskamer

Specificaties

  • Wintertuin met terras
  • Chaletstaf verblijft niet in het chalet
  • Houtkachel
  • Ski-in chalet
  • Eigen skiberging

Het skigebied Les Portes du Soleil behoeft weinig uitleg. Dit reusachtige skigebied bestaat uit 650 kilometer aan pistes en is daarmee één van de grootste skigebieden ter wereld. Beroemde skidorpen als Avoriaz, Morzine en Chatel maken deel uit van Les Portes du Soleil en de pistes liggen zowel in Frankrijk als in Zwitserland. Kilometervreten, heli-skiën, onbezorgd cruisen of leren skiën, in de Portes du Soleil kan het allemaal!

Met de komst van de eerste lift in 1934 begon in Morzine het skitoerisme. Desondanks heeft het plaatsje zijn dorpse karakter behouden. Het skigebied van Morzine sluit perfect aan op dat van Avoriaz. Het veelzijdige gebied Super Morzine-Avoriaz sluit aan op de andere gebieden van Les Portes du Soleil. Om deze te bereiken, moet je wel altijd eerst door een deel van het dorp.  Morzine is een dorp met een traditionele uitstraling. De chaletbebouwing ademt charme en allure uit waar iedere wintersporter zich thuis bij voelt. In het centrum van Morzine vind je een gezellige mix van winkels, restaurants en bars.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite