Chalet Okke

Sankt Anton
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.6

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

131km

Gevorderde

123km

Expert

51km


Het comfortabele catered chalet Okke bevindt zich net iets boven het centrum van Sankt Anton, op 750 meter van de piste van de Rendlbahn die in directe verbinding staat met het gehele skigebied. De skibus stopt op slechts 50 meter van het chalet en brengt u in een paar minuten naar de liften en/of het centrum. 

Chalet Okke is rustig gelegen in een doodlopende straat met nauwelijks verkeer en geen geluidsoverlast. Het catered chalet beschikt over een ruime woonkamer, waar u heerlijk kunt ontspannen na een dag op de piste. Aangrenzend bevindt zich de eetruimte waar u van uw ontbijt en driegangendiner kunt genieten.

Aantal personen

Aantal bedden:8

Aantal kamers

  • 3x tweepersoonskamers met ensuite badkamer
  • Mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen op 2 kamers
  • Woon- en eetruimte
  • Keuken

Specificaties

  • 3 slaapkamers en 3 badkamers
  • Comfortabele woon- en eetruimte
  • Skibushalte op 50 meter
  • Chalet hosts verblijven buiten het chalet

Vanuit Sankt Anton kunt u met de Arlbergskipas gebruik maken van 79 liften, die 280 km pistes ontsluiten in het altijd sneeuwzekere skigebied van Sankt Anton! Daarnaast zijn er ook nog vele mogelijkheden voor off piste skiën. Met de Arlbergskipas kunt u skiën in drie skigebieden. Allereerst Rendl, waar beginners en enigszins gevorderden rustig kunnen skiën. Zij kunnen ook terecht in het tweede gebied (Gampen-Kappal). Bekender is Valzig Valluga met zijn prachtige skigebieden. Vergevorderde piste skiërs en tiefschneebedwingers kunnen hier hun hart ophalen. Het Arlbergskigebied kan zich meten met de beste skigebieden in Europa: afwisselend en uitdagend voor gevorderden maar ook zeer geschikt voor beginners.

Sankt Anton heeft zich in een korte tijd ontwikkeld tot een florerend en mondain centrum voor de wintersport, met internationale bekendheid. U bent in Sankt Anton op de juiste plaats voor de altijd gezellige drukte met vele sfeervolle après-ski gelegenheden. De après-ski van Sankt Anton is vermaard en de Mooserwirt is een begrip in Oostenrijk en ver daarbuiten!

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite