Extra's

U heeft het waarschijnlijk al ervaren, de organisatie van een groepsreis is niet zo maar wat. Er komt meer bij kijken dan in eerste instantie gedacht wordt. Wij zijn er om u te helpen om niet alleen voor de deelnemers van de reis maar ook voor u als hoofdboeker alles tot in de puntjes te regelen, zodat ook u terug kunt kijken op een geslaagde maar vooral zorgeloze wintersportreis.

Wij kunnen u helpen bij het vooraf organiseren van:

 • -skipassen
 • -materiaalhuur
 • -skilessen
 • -goodies & gifts
 • -heliskiën
 • -rodelavond
 • -fakkeltocht

En twee bijkomende pluspunten van het boeken van uw reis bij Wens Business Events zijn:

1) gebruik online registratiesysteem (tip!)

2) gratis deelname aan jaarlijks ski event

Gaat  u slechts enkele dagen naar de Alpen, dan wilt u optimaal genieten van de skitijd...Wij zorgen er voor dat er geen kostbare skitijd verloren gaat. Bij Wens Business Events  kunt de skipassen vooraf reserveren, wij zorgen dan de skipassen bij de check-in voor u klaar liggen.
Hieronder treft u indicatie prijzen van skipassen.

  Laagseizoen Hoogseizoen
2 dagen €.90,- €.99,-
3 dagen €.126,- €.137,-
4 dagen €.160,- €.180,-
5 dagen €.195,- €.220,-

N.B. Dit zijn de standaard prijzen, zonder klanten- / groepskorting. Bij het reserveren van de skipassen kunnen wij u de exacte prijs plus eventueel kortingspercentage doorgeven.

Indien u tijdens uw verblijf een of meerdere dagen geen gebruik kan maken van uw skipas (door oa weersomstandigheden, ziekte etc) dan vragen wij u ter plaatste contact op te nemen met skipasmaatschappij voor eventuele restitutie. Uiteraard kan onze staf u hierbij ook van dienst zijn. Echter is het niet mogelijk om na terugkomst via Wens Business Events b.v. een restitutie te ontvangen.

Niet alleen de skipas kunnen wij vooraf voor u reserveren, ook de huur van ski’s kunt u vooraf bij ons reserveren.  U kunt dan kiezen om het  gehuurde materiaal op factuur dan wel ter plaatse in de verhuur winkel contant te voldoen.  De verhuurder weet uw wensen en zorgt dat alles voor u klaar staat, u hoeft u w materiaal dan enkel af te halen, ook dit scheelt u een hooop kostbare skitijd.

Andere voordelen van (vooraf) materiaal huren is dat u bij Wens Business altijd gegarandeerd bent van het nieuwste materiaal, lage prijzen en goede service.  Alle verhuurders bieden een wissel service, dat houdt in dat u van ski naar snowboard kunt switchen zonder extra kosten .

Bij veel verhuurders kunnen wij u gratis ski depot aanbieden, zodat u snel verlost bent van uw ski -/boardmateriaal.

Indicatieprijzen materiaalhuur:

  Aantal dagen:
  2 3 4 5
Ski/ board**  € 34,- € 50,- € 64,- € 78,-
Ski/ board + Schoen**  € 56,- € 83,- € 106,- € 125,-
Ski/ board ****   €.45,- €.66,- € 85,- € 102,-
Ski/ board +Schoen****   €.68,- €.99,- € 127,- € 149,-
Helm     €.14,- €.20,- €.25,- €.29,-

 

**economy: geschikt voor de beginnende skiër. Materiaal geeft mee, maken van bochten gaat eenvoudig

****premium: geschikt voor de ervaren en veeleisende skiër. Stijf materiaal voor de technische skiër.

N.B. Bovenstaande prijzen zijn indicatie prijzen. Wij kunnen u per bestemming  de exacte prijzen doorgeven.

Skilessen kunt u ter plaatse boeken, maar ook dit kunnen wij vooraf voor u reserveren. U bent dan verzekerd van de scherpste tarieven en bent gegarandeerd van beschikbaarheid.

 Als u met een (grote) groep reist, zullen de deelnemers zeer waarschijnlijk verschillende ski niveaus hebben. Wellicht hebben sommige deelnemers helemaal geen ski-ervaring. Wij werken samen met gerenommeerde skischolen om te zorgen dat ieder op zijn/ haar niveau les krijgt.

Groepsles:

   
1 dag 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen
€ 70,- € 140,- € 185,- € 199,- € 230,-

Bovenstaand zijn indicatie prijzen voor ski- / snowboard les uitgaande van 4 uur per dag.

Privéles:
De mogelijkheid bestaat  om een hele dag een  privé leraar te huren (4 uur). U kunt dan zowel op als buiten de piste les krijgen dan wel tochten maken.

 • Indicatieprijs privé les 4 uur met 2 volwassenen € 195,-
 • Elke extra deelnemende volwassene betaalt € 25,- per dag (4 uur).

Geen hele dag, maar een paar uur:

 • 1 uur privé les € 80,-
  Elke extra persoon € 10,- (max 5 pesonen)

 • 2 uur privé les €    140,-
  Elke extra persoon € 20,- (max 5 pesonen)


Groepsprivéles
De meeste skischolen bieden ook privéles voor groepen aan. U bent dan verzekerd dat er geen andere mensen tijdens uw ski-/snowboard les worden bijgeboekt. Een ski-snowboard leraar neemt dan  maximaal  7 personen mee de piste op gedurende de hele dag (4 uur) . Prijs hiervoor bedraagt ongeveer € 280,- per leraar per dag.


Let op:
Bovenstaande prijzen zijn indicatie prijzen, per gebied, per land  zijn er prijsverschillen. Wilt u dus een exacte prijs opgaaf, vraag ons dan een offerte op maat

Veel van onze klanten geven de deelnemers van de skireis een leuke herinnering mee. Hierbij kunt u denken aan een warm ski-jack met bedrijfslogo, fleece jacks, sjaals en mutsen met Bedrukking. Wat dacht u van een bedrukte reistas, keycords, skipas houders of andere leuke bedrukte gadgets die herinneren aan uw ski event.  Wij kunnen u ook hiermee van dienst zijn.


Zelf werken wij al jaren zeer prettig samen met De witte Raaf. Zij staan garant voor kwaliteit, deskundig advies en zorgen voor een service die u nergens anders vindt. Dit alles in combinatie met een zeer scherpe prijs. Doordat de meeste leveranciers zich in het verre Oosten bevinden kan de Witte Raaf de prijzen laag houden. Uiteraard zorgen zij dat de producten netjes op tijd bij u worden afgeleverd.

Ook hebben wij een samenwerkingsverband met het Zweedse PEAK performance. Boekt u bij Wens Business Events uw skireis dan ontvangt u maar liefst 35% korting op de gehele PEAK collectie. Uiteraard bestaat ook de mogelijk om de PEAK kleding met uw bedrijfsnaam/ logo te laten bedrukken.

Wenst u  meer informatie of persoonlijk advies? Vult u dan onderstaand aanvraagformulier in en wij zorgen dat er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Uw wintersportreis écht uniek maken, doet u door uw klanten/ medewerkers te verrassen met de “once in a life time experience” : heliskiën.

Enig vereiste is minimaal 2 jaar ski ervaring, nee men hoeft echt geen doorgewinterde wintersporter te zijn om te kunnen /mogen heliskiën.

U vertrekt met helicopter en gids en vliegt over het prachtige alpenlandschap om vervolgens afgezet te worden op een groot vlak onaangetaste poedersneeuw op ruim 2800 meter hoogte. Eerst een schnaps om moed in te drinken en daarna zult u onder leiding van een gids afdalen over kilometers maagdelijke sneeuwvlaktes, zonder twijfel de absolute ski ervaring!

Vanaf € 225,- per persoon kunt u op diverse plaatsen een helicopter met gids huren. Duur? Nee,  u zult het met ons eens zijn, een heliski-ervaring  is écht onbetaalbaar!

Helaas is heliskiën nog niet overal mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Een wintersport uitje is absoluut niet compleet zonder een traditionele rodel avond... Na het diner wordt u met busjes of liften naar een gezellige almhütte op de berg gebracht.  Daar worden u een aantal drankjes aangeboden, gezellige muziek gespeeld om te zorgen dat u klaar bent voor de afdaling per slee (oftewel rodel). Houdt u er rekening mee dat de enige remmen op deze slee echt uw eigen voeten zijn..? Even letterlijk de remmen los, en zo vliegt u met uw rodel over de (meestal verlichte) rodel baan.. echt een waar spektakel, waar nog lang over nagepraat zal worden.
 
Prijs: lift / taxi berg op, drankje en rodel huur vanaf 22,50 pp

Wilt u rustig genieten van het prachige alpenlandschap, kiest u dan voor een fakkeltocht. U wordt met sneeuwscooters of  gondel naar het topje van de berg gebracht. Vanaf daar loopt u met fakkels onder prachtige sterrenhemel bergafwaarts richting het verlichte dal.

U zult onder de indruk zijn van deze prachtige wandeltocht en u zult zich verbazen over de absolute stilte, alleen de geluiden van de natuur zullen de rust verstoren.
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2023
build by Mega Bite