Ik zou dit aan elk bedrijf aanraden


Flex Deal

Zijn jullie wel al zeker dat jullie als groep volgend jaar weer naar de wintersport gaan maar nog geen idee met hoeveel personen? Dan is onze Flex deal jou op het lijf geschreven!
1. Stel met ons een bedrijfs-skireis samen, samen met jou bepalen wij:

  • de perfecte locatie
  • passende accommodatie *
  • geschikte datum
  • scherpe prijs
  • schatting aantal deelnemers
 
2. Alles helemaal naar wens? Dan maken wij de offerte definitief. Vanaf nu geniet je van de flex deal. Tot 1 september 2024 gaan wij jou helpen met uitnodigen én registreren van de deelnemers voor de geboekte reis.
3. Middels onze pre-registratie tool kan jij jouw collega’s uitnodigen. Wij maken een mooie webpagina waarin we alle reis details vermelden en natuurlijk zorgen wij voor voldoende beeldmateriaal, we willen immers dat iedereen enthousiast wordt van deze speciale reis! Deze unieke pagina met registratie module kun jij onder jouw collega’s gaan verspreiden. Via deze link kunnen jou collega’s zichzelf, doormiddel van een bevestiging in het systeem én een aanbetaling (met ideal) van minimaal € 150,-, registreren. Juist deze betaling is ook fijn voor jou, want nu weet jij dat zij ook écht enthousiast zijn en zeker mee zullen gaan!
 
4. Is het 1 september 2024 en zijn er meer dan 15 aanmeldingen** ? Dan gaat de reis door en worden de deelnemers automatisch vanuit de pre-registratie doorgezet naar ons registratiesysteem. Hier kan elke deelnemer nog de benodigde extra’s zoals skipas, ski’s verzekeringen etc. bijboeken. Iedereen kan zich optimaal voorbereiden op jullie wintersportreis. Zijn er toch minder deelnemers dan verwacht dan gaan wij samen kijken of we jullie kunnen omboeken naar een andere accommodatie voor een gelijk budget.
5. Jij hebt zonder risico en met de minimale inspanning voor jou collega’s een waanzinnige skireis voor jouw bedrijf georganiseerd, viel spass in de Alpen!
 
*Deze flex deal geldt voor bijna iedere accommodatie  met uitzondering van privé accommodaties (chalets en hotels)
**Wens Business Events hanteert een minimale groepsgrootte van 15 personen. Een significant verschilt tussen verwachte – en werkelijk geregistreerd aantal deelnemers kan effect hebben op de prijs.

 
 

img-2052-1409-onaangepastorigineel-1

Kan ik helpen?