Waarom groen reizen?

Iedereen weet dat wintersport en dan met name reizen met het vliegtuig een negatief effect heeft op het klimaat door de hoge CO2 uitstoot. Helaas zijn we allemaal verantwoordelijk voor de klimaatverandering en moeten we allemaal een deel van de oplossing zijn. Daarom compenseren wij vanaf 1 juli 2019 op alle geboekte vluchten de uitstoot CO2 in samenwerking met Greenseat.nl. Deze compensatie kost niet meer dan slechts één kopje koffie!

Hoe werkt het?

Elke maand geven wij aan Greenseat al onze geboekte vluchten door. Zij berekenen vervolgens de CO2 uitstoot van deze vluchten. De kosten voor een retour vlucht binnen Europa bedragen gemiddeld € 2,50. Met dit geld wordt door Greenseat middels diverse projecten in Azië en Afrika de CO2 uitstoot gecompenseerd.

Waarom GreenSeat?

GreenSeat zorgt ervoor dat door deze CO2-compensatie de broeikasgasniveaus in de atmosfeer niet toenemen. GreenSeat biedt toegang tot duurzame energie in ontwikkelingslanden. Deze projecten verminderen niet alleen de CO2-emissies, zij verbeteren tegelijkertijd de levensstandaard voor huishoudens in ontwikkelingslanden. Twee vliegen in één klap dus!
Voor meer informatie over de Greenseat projecten klik hier
Meer informatie over hoe je jouw (ski)reis groener kunt maken? Klik hier
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite