Hotel Enzian

Zauchensee
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

95km

Gevorderde

120km

Expert

10km


Het gezellige hotel Enzian ligt in het hart van het prachtige Zauchensee. Het biedt een binnenzwembad en een spa met een sauna en een stoombad. Het ligt direct naast de kabelbaan Rosskopf in het skigebied Zauchensee. 


De vele dorpen in deze regio beschikken samen over 225 kilometers piste met rond 100 skiliften en dit alles met slechts één skipas. U kunt hier eenvoudig met de auto komen. De verschillende skigebieden zijn niet allemaal direct met elkaar verbonden, maar de gratis skibus is daar een mooie oplossing voor. De pistes hebben een grote verscheidenheid aan niveaus dus voor iedere skiër wat wils.

In het hart van het grote en bekende skigebied Salzburger Sportwelt : Ski Amadé ligt de wintersportplaats Zauchensee. Het dorp is gelegen op 1350 meter hoogte. De weg ernaartoe van Altenmarkt naar Zauchensee is al een feest, door het mooie dal. Als je aankomt zie je dat het dorp midden tussen de pistes ligt en een klein dorpskern heeft waar een paar lekkere restaurantjes zitten bij de oefenwijde. Zauchensee is ook bekend door de Worldcupstrecke, je kan met de ‘Weltcup Express” naar het uitkijkpunt van de world-cup-start Gamskogel, met een hoogte van 2188.Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2021
build by Mega Bite