Hotel Mercure ligt aan de voet van de Mont Blanc in het hart van Chamonix. Het hotel heeft mooie moderne kamers. De kabelbaan naar het Aiguille du Midi-gebergte is te voet in 5 minuten bereikbaar.">
NIEUW
Wens Hotals

Vol trots kunnen wij zeggen dat wij vanaf heden een “exclusive partnership” hebben met hotel Auwirt by Wens Hotels GmbH. Deze samenwerking is fantastisch voor de grote groepen vanaf 70 personen onder ons die graag een privé accommodatie op vier sterren niveau willen hebben in één van de mooiste skigebieden van Oostenrijk.
Uiteraard bieden wij dit in het centrum gelegen hotel ook aan voor de “kleinere” groepen vanaf 20 personen.

Naar hotel Vraag nu een offerte aan

Hotel Mercure Centre

Chamonix
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.1

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

56km

Gevorderde

38km

Expert

16kmHet zonnige Chamonix heeft een zuidelijke sfeer. In 1924 werden hier de eerste Olympische Winterspelen gehouden. U kunt hier goed eten voor een redelijke prijs. Een specialiteit van de regionale keuken is de Reblochonade, een soort van raclette met kaas uit de streek. In Argentière verblijven vooral jongeren. Dit dorp is echt ingesteld op actieve wintersporters. Chamonix is ook een perfecte uitvalsbasis voor tal van andere sporten, zoals bergbeklimmen, wandelen, ijsklimmen en deltavliegen.

Chamonix heeft skiërs een enorm gebied te bieden, dat valt onder de skipas Mont Blanc. Het aantal kilometers van de Mont Blanc skipas is zo groot door verschillende gebieden in de omgeving waar de skipas geldig is. Chamonix zelf heeft twee skigebieden: Le Brévant en La Flégère. De echte trekpleister van dit skigebied is toch wel de off-piste tocht van meer dan vier uur door de Vallée Blanche.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite