NIEUW
Wens Hotals

Vol trots kunnen wij zeggen dat wij vanaf heden een “exclusive partnership” hebben met hotel Auwirt by Wens Hotels GmbH. Deze samenwerking is fantastisch voor de grote groepen vanaf 70 personen onder ons die graag een privé accommodatie op vier sterren niveau willen hebben in één van de mooiste skigebieden van Oostenrijk.
Uiteraard bieden wij dit in het centrum gelegen hotel ook aan voor de “kleinere” groepen vanaf 20 personen.

Naar hotel Vraag nu een offerte aan

Hotel Mont Blanc

Courmayeur
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 7.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

16km

Gevorderde

21km

Expert

4km


Op 500 meter is de kabelbaan Plan Checrouit gelegen. Het hotel heeft een gezellige lounge met openhaard en een bar waar regelmatig karaoke gehouden wordt. 

De kamers hebben een houten vloer en echte bergstijl ingericht. Ze zijn voorzien van een eigen badkamer en televisie.

Het restaurant serveert traditionele recepten uit Aosta met heerlijke wijnen. Er is een sauna aanwezig waar u kunt onspannen na een dag skiën. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de wellness


Aan de zuidzijde van de Mont Blanc ligt het skigebied van Courmayeur tussen de imposante bergen. Op de ruim 100 km pistes zullen vooral beginners en licht gevorderden zich prima vermaken. De pistes zijn over het algemeen niet heel moeilijk. Voor de cracks zijn er meer dan voldoende mogelijkheden naast de pistes.

Alleen al het uitzicht op de Mont Blanc maakt het skiën in Courmayeur meer dan de moeite waard. De inwendige mens kan flink verwend worden in één van de vele goede (berg)restaurants.

Courmayeur is zonder twijfel het meest aantrekkelijke skioord in de Valle d’Aosta. Het plaatsje is een charmant oud stadje en ligt aan de voet van de wereldberoemde Mont Blanc (Monte Bianco).

Het is van oudsher vooral bekend als bergbeklimmerscentrum. In het autovrije centrum vind je stijlvolle winkels en gezellige cafés. Ook zijn er uitstekende restaurants.

Het dorp is vanuit het noorden goed te bereiken via de 12 kilometer lange Mont Blanc-tunnel. Aan de andere kant van de tunnel ligt Chamonix, één van de beroemdste wintersportplaatsen van Frankrijk.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite