Business Ski Event

groepsfoto-linkedin-1

Van adembenemende skitochten tot gezellige diners en verrassende teamactiviteiten, bood het weekend voor elk wat wils. We deelden niet alleen de prachtige pistes en de sfeervolle diners in Hotel Auwirt, maar ook een dag vol winterse teamactiviteiten. Deze dag gaf iedereen, inclusief degenen die niet wilden of konden skiën, de kans om te genieten van het winterse landschap zonder de ski's te gebruiken.

De deelnemers vormden een geweldige groep met inspirerende personen, en we voerden boeiende gesprekken over de toekomst van wintersport en de inclusiviteit van een bedrijfs skireis. Het evenement toonde aan dat een reis naar de sneeuw fantastisch is, zelfs voor degenen die niet skiën, dankzij de diverse winterse activiteiten die we organiseerden.

Bedrijven zoals PWC, ABN AMRO, Accenture en EY deelden enthousiast in het succes van dit evenement. We ontzorgden onze deelnemers volledig en kijken terug op een mix van avontuur, gastronomie en onbeperkt après-ski-plezier. Dank aan alle gewaardeerde relaties voor het maken van deze editie zo bijzonder!

En de spanning blijft stijgen! Op 15 september 2024 maken wij de bestemming voor ons volgende event bekend. Wil jij er ook graag bij zijn? Laat jouw gegevens dan achter op de pagina van ons eventen wie weet proosten wij samen op de piste van....? 🎿

img-2076-1

Kan ik helpen?