Opzoek naar nieuwe bestemmingen!

1717498839900-1 Onze nieuwste verkenning leidde Lavina van Esterik naar Mainz, een stad vol charme en geschiedenis.
Denk aan gezellige middeleeuwse straatjes en een ontspannen sfeer. Met heerlijke restaurantjes en barretjes kun je hier genieten van een geweldige avond uit, maar ook zijn er genoeg leuke activiteiten om samen met je collega's te doen!

🚴‍♂️ Slenteren en Fietsen: Wandel of fiets langs de prachtige promenade van de stad!

🍇 Wijnproeverijen: In het Rijndal hebben we op verschillende locaties genoten van heerlijke wijnproeverijen. Met het zonnetje erbij waan je je bijna in Toscane. Deze proeverijen zijn bereikbaar met unieke vervoersmiddelen zoals de fiets, bus of zelfs hotrods. Voor een hilarische ervaring kun je in oude wijnbunkers zelf wijn tappen of genieten van proeverijen in een oude wijnboerderij.

🏰 Meetings in Burchten en Abdijen: Bezoek indrukwekkende burchten en abdijen, ook zijn dit unieke locaties voor zakelijke bijeenkomsten.

🚤 Wateractiviteiten: Mainz biedt ook allerlei activiteiten op het water. Wist je dat je zelfs met een CO2-neutraal vlot een heerlijke barbecue en feestje kunt organiseren? Organiseer een CO2-neutrale barbecue op een vlot. Perfect voor teambuilding en samenwerking met collega's.

Op zoek naar een duurzaam en inspirerend reisalternatief voor een incentive reis? Mainz biedt alles wat je zoekt voor een unieke en onvergetelijke ervaring!

hashtag#IncentiveReizen hashtag#DuurzaamReizen hashtag#WensBusiness hashtag#Mainz hashtag#ZakelijkeReizen hashtag#TeamBuilding hashtag#WijnProeverij hashtag#DuurzameBestemmingen hashtag#UniekeErvaringen
lavina-1570

Kan ik helpen?