Alles verliep soepel en de invulling van het programma was perfect


Privacy statement

Privacybeleid Wens Business Events b.v.
 
In dit privacybeleid leggen we uit hoe we je persoonsgegevens verzamelen en gebruiken. Dit privacybeleid geldt voor alle persoonsgegevens die we
verwerken als je met ons reist, onze diensten koopt of gebruikt, onze website bezoekt, ons online systeem gebruikt of op een andere manier contact met ons
hebt.

We hebben dit privacybeleid verdeeld in verschillende categorieën. Klik hieronder op de betreffende categorie voor meer informatie.
 
1. Wie zijn wij
2. De soorten persoonsgegevens die we verwerken
3. Hoe verzamelen wij je gegevens
4. Waarvoor gebruiken wij je gegevens
5. Toegang geven of delen van gegevens met derden
6. Beveiliging en bewaring
7. Internationale overdracht van je gegevens
8. Jouw rechten
9. Hoe houden we dit privacy beleid bij

1. Wie zijn wij

Wij zijn Wens Business Events b.v. Wij zijn in september 2007 opgericht met als doel om reizen te organiseren voor de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van wintersportreizen voor de zakelijke markt.
Ons kantoor is gevestigd aan Stationsweg 24, 3743 EN te Baarn.
Wij werken dagelijks met veel plezier en passie aan de mooiste reizen voor ruim 200 zakelijke klanten.

2. De soorten persoonsgegevens die we verwerken

2.1 Algemeen.
We kunnen de volgende soorten persoonsgegevens verzamelen en verwerken:
a. Naam, paspoortnummer en overige identiteitsgegevens
We verzamelen bijvoorbeeld je naam, aanspreektitel, geslacht en geboortedatum, nationaliteit, land van verblijf en paspoortnummer.

b. Je contactgegevens en gegevens over je persoonlijke account of registratie
Je contactgegevens zijn bijvoorbeeld je adres, telefoonnummer en emailadres. Als je je voor een bepaalde dienst registreert of een Mijn Wens Business Events b.v.-account aanmaakt, kunnen we ook je inloggegevens en
andere informatie vastleggen die je op het account- of registratieformulier invult.

c. Informatie over je boekingen en aankopen
Als je een reis bij ons boekt, verwerken wij je boekingsinformatie. Deze informatie kan gegevens over je reis de prijzen en de datum van je reservering of boeking omvatten. Daarnaast verwerken we informatie over aanvullende
diensten (activiteiten, diners, kleding, promo items etc) en producten die je bij ons koopt.

d. Informatie over jouw reis
Als je met ons reist, verwerken we informatie over je reis. Zoals je reisschema, accommodatie gegevens, vervoer-gegevens en de gegevens van  reisgenoten. Ook kunnen we je specifieke medische behoeften / dieetwensen
en informatie over allergieën vastleggen.

e. Onze communicatie met jou
Als je ons een e-mail stuurt of online of via social media met ons chat, registreren wij deze communicatie. We registreren ook je communicatievoorkeuren. Als je je bijvoorbeeld aan- of afmeldt voor een van onze nieuwsbrieven of ervoor kiest boeking gerelateerde communicatie te ontvangen (zoals bevestiging, factuur, reisbescheiden en andere reis gerelateerde informatie) via andere kanalen dan e-mail (zoals WhatsApp of Facebook Messenger).
Indien wij contact met je hebben per telefoon, kunnen we kunnen ook telefoongesprekken vastleggen voor trainingsdoeleinden.

f. Informatie die wij verzamelen wanneer je onze website, online registratiesysteem en andere digitale media gebruikt
• Als je onze website bezoekt of onze mobiele app gebruikt, kunnen we je IPadres, type browser, besturingssysteem, doorverwijzende website, surfgedrag en appgebruik vastleggen. We verzamelen ook informatie via cookies en
vergelijkbare technologieën als je onze website bezoekt of onze mobiele app gebruikt. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid .
• We kunnen een automatische melding krijgen als je onze e-mails opent of inzo'n e-mail op een link klikt.

g. Informatie die je met ons wilt delen
Je kunt ervoor kiezen om informatie met ons te delen, bijvoorbeeld als je je interesses en voorkeuren met ons deelt, een reactie voor ons plaatst op Facebook, een klantenonderzoek invult of je inschrijft voor een incentivereis.

2.2 Bijzondere gegevens.
Bepaalde categorieën persoonsgegevens die we verzamelen en gebruiken, zoals gegevens die raciale of etnische oorsprong prijsgeven en gegevens over je gezondheid, worden onder de geldende wetgeving over gegevensbescherming gezien als ‘bijzondere categorieën van
persoonsgegevens’. We kunnen verplicht zijn deze bijzondere categorieën van persoonsgegevens te verzamelen, te gebruiken en met derden te delen voor de doeleinden die in dit privacy beleid zijn beschreven. Bijvoorbeeld om je tijdens je reis te voorzien van assistentie of faciliteiten die aansluiten bij je medische behoeften.

2.3 Cookies en vergelijkbare technologieën.
Als je onze website of mobiele app gebruikt, verzamelen wij informatie via cookies en vergelijkbare technologieën. Lees voor meer informatie ons cookiebeleid.

3. Hoe verzamelen wij je gegevens

3.1
Wij verzamelen de hiervoor gemelde categorieën van persoonsgegevens op de volgende manieren:

a. We verzamelen gegevens die je aan ons verstrekt
Wanneer je een reis bij ons boekt, een account aanmaakt voor ons online registratie systeem, contact opneemt met ons kantoor, je inschrijft voor onze emails of je registreert voor een van onze evenementen.

b. We ontvangen je persoonsgegevens van je kantoor, werkgever en overige bedrijven die betrokken zijn bij het faciliteren van je reizen. We krijgen je gegevens van deze partijen om je boekingen te verwerken en je
reizen en aankopen af te handelen. Als je bijvoorbeeld een reis boekt via een tussenpersoon, ontvangen we jouw identiteitsgegevens en boekingsgegevens van je deze tussenpersoon.

c. Wanneer je onze website verzamelen wij informatie via cookies en vergelijkbare technologieën. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

d. Afhankelijk van je instellingen voor sociale netwerken kunnen wij ook informatie ontvangen van de provider van jouw sociale netwerk. Zie ‘De soorten persoonsgegevens die we verwerken’ hierboven.

4. Waarvoor gebruiken wij je gegevens

4.1
We gebruiken je persoonsgegevens voornamelijk voor de volgende doelen:
a. Om onze diensten aan je te leveren
We hebben de meeste hierboven beschreven informatie nodig om je boekingen te kunnen afhandelen en je reizen te kunnen organiseren. We hebben bijvoorbeeld je naam, paspoortnummer en andere identificerende informatie nodig om je ticket te kunnen verstrekken en om je te registreren en
de accommodaties voor de toeristenbelasting. Daarnaast moeten we op de hoogte zijn van je specifieke medische behoeften om te garanderen dat je de juiste zorg ontvangt.

b. Om je onze onlineregistratiesysteem aan te bieden
•We gebruiken bijvoorbeeld je naam en je gegevens voor de reservering van bijvoorbeeld skipas en / of materiaalhuur.
• Om het gebruik van onze onlinediensten eenvoudiger te maken, kunnen wij de door ons verzamelde gegevens van je gebruik van onze digitale media analyseren en die combineren met informatie die we via cookies en vergelijkbare technologieën hebben verzameld. Bijvoorbeeld om te weten welk
digitaal kanaal (e-mail, social media) of apparaat (desktop, tablet of mobiele telefoon) je voorkeur heeft, zodat we onze communicatie kunnen toespitsen op dat kanaal of apparaat.

c. Voor statistisch onderzoek
• Algemeen. We gebruiken automatische hulpmiddelen om statistisch onderzoek uit te voeren naar algemene trends in het gebruik van onze diensten, website en social media en naar het gedrag en de voorkeuren van onze klanten en gebruikers.
•Rechtsgrond. We verwerken je persoonsgegevens voor onze gerechtvaardigde belangen om onze dienstverlening en aanbiedingen voor onze klanten te verbeteren, om onze klantenservice aan te scherpen en om het design en de inhoud van onze website te kunnen verbeteren.
• Recht op bezwaar. Je hebt op grond van redenen die verband hebben met jouw specifieke situatie het recht om op elk moment bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens voor statistisch onderzoek (zie ‘Jouw rechten’ hieronder).
•Gegevenscategorieën. We gebruiken je contactgegevens om met je te communiceren. Om te weten wat voor jou relevant is, kunnen we automatische tools gebruiken om je persoonsgegevens te analyseren. We combineren deze gegevens met de gegevens die we verzamelen met cookies
en vergelijkbare technologieën als je onze website bezoekt en ons onlinesysteem gebruikt. We kunnen deze informatie combineren met (geaggregeerde) gegevens die met behulp van analytische cookies of marketingstrategie of vergelijkbare technologieën door externe leveranciers zijn
verkregen. Meer informatie over cookies en vergelijkbare technologieën vind je in ons cookiebeleid . Zonder jouw toestemming gebruiken we geen bijzondere gegevens.
•Aanbiedingen op maat. We sturen je ook gepersonaliseerde aanbiedingen van Wens Business Events b.v. en onze partners die betrekking hebben op onze diensten en producten. Dit zijn bijvoorbeeld aanbiedingen voor onze eigen aanvullende diensten en producten (skipassen, skilessen, materiaalhuur),
verzekeringen en activiteiten die door derde partijen worden aangeboden. We stemmen deze aanbiedingen af op jouw interesses. We sturen je bijvoorbeeld na je reis een e-mail (tenzij je je tijdens het maken van je boeking hiervoor hebt afgemeld) met aanbiedingen gebaseerd op je boekingsgeschiedenis. Hiermee
kun je inspiratie opdoen voor je volgende reis. Daarnaast kunnen we met jouw toestemming ook niet-persoonlijke informatie (bestemming, reisdatum en reisduur) met onze partners delen, zodat zij je een relevante keuze uit accommodaties, auto’s, rondleidingen en activiteiten tijdens je reis kunnen aanbieden (zie ‘Toegang geven of delen van gegevens met derden’ hieronder). Alle berichten worden door Wens Business Events b.v. gestuurd. Zonder jouw goedkeuring delen we geen contactgegevens voor dit doeleinde met onze partners. Je krijgt meer informatie over onze partners en de producten en diensten die zij leveren wanneer je je hiervoor aanmeldt. Deze informatie is ook te vinden op onze website.
•Rechtsgrond. We verwerken je persoonsgegevens zoals in deze alinea staat beschreven voor ons gerechtvaardigde belang en de belangen van derde partijen om je relevante aanbiedingen en updates te kunnen bieden.
•Aan- en afmelden, uitschrijven en het recht op bezwaar. We sturen alleen emails met updates en speciale aanbiedingen als je je niet hiervoor hebt afgemeld tijdens je registratie. E-mails met updates en speciale aanbiedingen van partners sturen we alleen als je je hiervoor hebt aangemeld. Je kunt je altijd
voor deze e-mails uitschrijven via de link in deze e-mails of door de communicatievoorkeuren in je account aan te passen (indien beschikbaar). Je kunt ook contact met ons opnemen (zie ‘Jouw rechten’). Als je je uitschrijft, ontvang je nog steeds onze boeking gerelateerde servicemails (zoals je boekingsbevestiging- en enquête e-mail). Je kunt elk moment bezwaar maken tegen het gebruik van je persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden (zie ‘Jouw rechten’).

d. Voor overige direct marketing doeleinden
•Algemeen. In deze alinea geven we specifieke voorbeelden van hoe we jouw gegevens voor overige direct marketing doeleinden gebruiken.
•Marketingcookies. Onze website gebruikt marketingcookies die gewoonlijk worden geplaatst door advertentienetwerken. Deze netwerken zijn ondernemingen die optreden als tussenpersonen tussen Wens Business Events b.v. en adverteerders. Marketingcookies worden onder meer gebruikt om relevante, gepersonaliseerde advertenties of aanbiedingen te tonen (op basis van je bezoek en klikgedrag op onze website) als je deze netwerken en bijbehorende websites bezoekt. Meer informatie over deze marketingcookies en het intrekken van je toestemming voor deze cookies vind je in ons cookiebeleid.
•Koppelen van je gedrag op onze website. Als je via je ons online registratiesysteem inlogt op onze web omgeving of onze website bezoekt via een link in een e-mail, koppelen we je gedrag op onze website aan je boekingsgegevens op ons datamanagementplatform. We gebruiken deze gegevens hoofdzakelijk om je af te melden voor verdere aanbiedingen zodra je de registratie voltooid hebt.
•Onafgemaakte registraties. Als je een registratie op onze website niet afmaakt, sturen wij je een gepersonaliseerde e-mail met een link naar je boeking, zodat je kunt doorgaan waar je bent gebleven. We sturen een dergelijke e-mail alleen op jouw verzoek of als je akkoord bent gegaan met het per e-mail ontvangen van onze updates en speciale aanbiedingen. Je kunt je toestemming voor dergelijke e-mails op elk moment intrekken door op de afmeldingslink in de e-mail te klikken, door je communicatievoorkeuren in je account aan te passen (indien aanwezig) of door contact met ons op te nemen (zie ‘Jouw rechten’).

e. Om met jou te communiceren
We gebruiken je contactgegevens om met je te communiceren over onze diensten, om je vragen te beantwoorden of je klachten te behandelen.

f. Voor administratiedoeleinden en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. We verzamelen, bewaren en gebruiken je gegevens voor interne zakelijke doeleinden, zoals het voeren van een administratie en het naleven van onze wettelijke en fiscale verplichtingen. We kunnen door de wet worden gedwongen je identiteitsgegevens en boekings- en reisgegevens te verzamelen en deze met openbare instanties of  overheidsorganisaties te delen om grenscontrole, immigratieformaliteiten, het betreden van het grondgebied van enige staat, beveiliging en terrorismebestrijding te faciliteren.

4.2 Rechtsgrond.
We verzamelen, gebruiken en bewaren je persoonsgegevens om je diensten te bieden, om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen waaraan wij zijn gehouden, indien nodig voor onze gerechtvaardigde belangen of de belangen van een derde partij of op basis van je toestemming. Je kunt op elk moment je toestemming intrekken door de specifieke instructies te volgen voor de verwerking waarvoor je toestemming hebt gegeven. Bijvoorbeeld door op de afmeldingslink in de e-mail te klikken, door je communicatievoorkeuren in je account aan te passen (indien aanwezig) of door de instellingen van je smartphone te wijzigen (voor mobiele pushberichten en locatiegegevens). Je kunt ook contact met ons opnemen om je toestemming in te trekken (zie ‘Jouw rechten’). Als je weigert de persoonsgegevens te verstrekken die we nodig hebben voor de uitvoering van het contract of naleving van een wettelijke verplichting, kunnen we mogelijk niet alle diensten of de volledige diensten leveren die je bij ons hebt aangevraagd. Dan moeten we bijvoorbeeld je reis annuleren of kunnen we de aanvullende diensten die je hebt aangevraagd niet leveren.
Bij de verwerking van je persoonsgegevens voor onze gerechtvaardigde belangen of de belangen van een derde partij, hebben we deze belangen tegen je gerechtvaardigde belangen afgewogen. Waar nodig hebben we passende maatregelen getroffen om de gevolgen te beperken en je te beschermen tegen ongerechtvaardigde schade. Onze gerechtvaardigde belangen zijn bijvoorbeeld beveiligings- en veiligheidsdoeleinden of om je betere diensten en aanbiedingen te kunnen leveren. Zie 'De doeleinden waarvoor wij je gegevens gebruiken' voor meer informatie over deze belangen. Als wij je persoonsgegevens verwerken voor onze gerechtvaardigde belangen of de belangen van een derde partij, heb je het recht om op elk moment hiertegen bezwaar te maken op grond van met jouw specifieke situatie verband houdende redenen (zie ‘Jouw rechten’).

5. Toegang geven of delen van gegevens met derden

5.1 Algemeen.
Wij kunnen toegang tot je persoonsgegevens geven aan of deze delen met onze lokale partners, tussenpersonen, serviceproviders of onderaannemers voor de volgende doeleinden;
a. Voor het faciliteren van je boekingen en reizen
Om je boekingen af te handelen en je reizen en aankopen mogelijk te maken, moeten wij je persoonsgegevens delen met onze lokale partners, vervoerders en andere ondernemingen die bij je reizen betrokken zijn.
b. Voor ondersteunende diensten
Voor het leveren van onze diensten maken we gebruik van derden, zoals ITleveranciers, socialmediaproviders, marketingbureaus, creditcardmaatschappijen en screeningdiensten. Al deze derden zijn verplicht je persoonsgegevens voldoende te beschermen en deze alleen volgens onze
instructies te verwerken.
c. Statistisch onderzoek en direct marketing
We kunnen je persoonsgegevens delen met groepsbedrijven en derde partijen voor statistisch onderzoek en direct marketing

5.2 Overheidsinstanties.
We kunnen ook door de wet worden gedwongen jouw identiteitsgegevens en boekings- en reisgegevens te verzamelen en deze met openbare instanties of overheidsorganisaties te delen om grenscontrole, immigratieformaliteiten, het betreden van het grondgebied van enige Staat, beveiliging en
terrorismebestrijding te faciliteren.

5.3 Website van derden.
Onze website en onlineregistratiesysteem bevatten links naar websites van derden. Als je deze links volgt, verlaat je onze website. Dit privacybeleid is niet van toepassing op websites van derden. Wens Business Events b.v. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van je persoonsgegevens door deze derden. Je gebruik van deze websites is voor je eigen risico. Meer informatie over hoe deze derden met je persoonsgegevens omgaan vind je in hun privacybeleid (indien beschikbaar).

6. Beveiliging en bewaring

6.1
Wens Business Events b.v. neemt de benodigde technische en organisatorische maatregelen om je persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of onrechtmatig gebruik.
6.2
Je persoonsgegevens worden bewaard zolang dat nodig is voor de doeleinden die in dit privacybeleid beschreven zijn of voor zover dat nodig is om te voldoen aan wet- en regelgeving en om geschillen op te lossen.

7. Internationale overdracht van je gegevens

7.1
Wens Business Events b.v. kan je persoonsgegevens doorgeven aan andere landen dan het land waarin je woont. Dit doen we om jouw reis te regelen of omdat onze groepsmaatschappijen, partners of dienstverleners hun werkzaamheden verrichten vanuit andere landen. De wetgeving in die landen
biedt niet altijd dezelfde mate van bescherming van je persoonsgegevens.

7.2
De overdracht van persoonsgegevens naar andere landen dan het land waarin je woont is vaak nodig om onze diensten aan jou te kunnen leveren. In andere gevallen zorgt Wens Business Events b.v. dat er passende veiligheidsmaatregelen aanwezig zijn om te voldoen aan de vereisten voor de internationale doorgifte van persoonsgegevens onder de toepasselijke privacywetgeving. Voor de doorgifte van persoonsgegevens naar landen buiten de Europese Economische Ruimte kan Wens Business Events b.v. gebruikmaken van door de Europese Commissie goedgekeurde modelcontractsbepalingen als veiligheidsmaatregel.

7.3
We kunnen ook worden verplicht je persoonsgegevens door te geven aan buitenlandse overheids- of regeringsinstanties De wetgeving in sommige landen kan ons dwingen om grenscontrole-instanties toegang te verlenen tot boekings- en reisinformatie. Daardoor kan informatie die wij over jou en je reis hebben worden vrijgegeven aan de douane- en immigratieautoriteiten van elk land in je reisschema. Daarnaast is Wens Business Events b.v. volgens de wetgeving in diverse landen verplicht om jouw paspoorten bijbehorende informatie te verzamelen voordat je naar of vanuit die landen reist. Als dit nodig is verstrekken wij deze informatie aan de bevoegde douane en immigratieautoriteiten. Ook geven wij je persoonsgegevens vrij aan overheidsinstanties als toepasselijke wetgeving dat vereist.

8. Jouw rechten

8.1
Je kunt contact opnemen met ons hoofdkantoor (zie hieronder) om een beroep te doen op alle rechten die je volgens de toepasselijke privacywetgeving hebt, waaronder het recht (1) op inzage in je gegevens, (2) op rectificatie van je persoonsgegevens, (3) op het wissen van je persoonsgegevens, (4) op het beperken van de verwerking van je gegevens, (5) het recht op gegevensoverdraagbaarheid en (6) het recht om bezwaar te maken tegen verwerking.

1. Recht op inzage
Je mag ons vragen of wij je persoonsgegevens verwerken en zo ja, om inzage in deze gegevens krijgen in de vorm van een kopie. Wanneer wij inzage in deze gegevens bieden, geven wij je ook extra informatie, zoals het doel van de gegevensverwerking, de categorieën persoonsgegevens die worden verwerkt
en eventuele andere informatie die je nodig hebt om dit recht goed uit te kunnen oefenen.

2. Recht op rectificatie
Je hebt het recht je gegevens te rectificeren als deze onvolledig zijn en/of fouten bevatten. Op verzoek corrigeren we onjuiste persoonsgegevens en vullen we onvolledige persoonsgegevens aan. Daarbij houden we rekening met de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. Dit kan ook de afgifte van
een aanvullende verklaring inhouden.

3. Recht op gegevenswissing
Je hebt ook het recht je persoonsgegevens te laten wissen. Dit houdt in dat we je gegevens verwijderen en, waar mogelijk, dat alle verwerkingsverantwoordelijken aan wie wij je gegevens eerder openbaar hebben gemaakt ze ook verwijderen. We wissen je persoonsgegevens alleen in bepaalde gevallen. Deze gevallen zijn wettelijk voorgeschreven en staan vermeld in artikel 17 van de Algemene Richtlijn Gegevensbescherming (AVG). Hieronder vallen situaties waarin je persoonlijke gegevens niet langer nodig zijn voor het aanvankelijke doeleinde waarvoor ze zijn verwerkt en situaties waarin gegevens onrechtmatig zijn verwerkt.

4. Recht op beperking van verwerking
Je hebt het recht om de verwerking van je persoonsgegevens te laten beperken. Dit houdt in dat wij de verwerking van je gegevens gedurende een bepaalde tijd opschorten. Omstandigheden die hiervoor aanleiding geven zijn onder meer situaties waarin de nauwkeurigheid van je persoonsgegevens wordt betwist, maar er enige tijd nodig is om deze (on)nauwkeurigheid te beoordelen. Dit recht weerhoudt ons er niet van je persoonsgegevens te blijven opslaan. Wij laten je weten wanneer de beperking wordt opgeheven.

5. Recht op gegevensoverdraagbaarheid
Je recht op gegevensoverdraagbaarheid houdt in dat je ons mag vragen je persoonsgegevens, indien technisch mogelijk, in een gestructureerde, gangbare en machine leesbare vorm te verkrijgen en deze aan een andere verwerkingsverantwoordelijken over te dragen. Op verzoek en indien technisch mogelijk, dragen we je persoonsgegevens rechtstreeks over aan de andere verwerkingsverantwoordelijke.

6. Recht op bezwaar
Je hebt ook het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens. Dit betekent dat je ons mag vragen te stoppen met de verwerking van je persoonsgegevens. Dit geldt alleen als ‘gerechtvaardigde belangen’ (waaronder profilering) de rechtsgrond voor verwerking vormen (zie ‘Rechtsgrond’). Je kunt op elk moment kosteloos bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden. Hieronder vallen ook profileringsdoeleinden voor zover deze verband houden met dergelijke direct marketing. Als je beroep op dit recht doet, stoppen we met de verwerking van je persoonsgegevens voor dergelijke doeleinden.

8.2
Je kunt op elk moment je toestemming intrekken. Volg hiervoor de specifieke instructies voor de verwerking waarvoor je je toestemming hebt gegeven. Je kunt bijvoorbeeld je toestemming intrekken door op de afmeldingslink in de email te klikken, door je communicatievoorkeuren in je account aan te passen (indien aanwezig) of door de instellingen van je smartphone te wijzigen (voor mobiele pushberichten en locatiegegevens).

8.3
Meer informatie over het intrekken van je toestemming voor cookies en vergelijkbare technologieën die we gebruiken wanneer je onze website bezoekt of app gebruikt, vind je in ons cookiebeleid. Er kunnen zich situaties voordoen waarin we het recht hebben je rechten zoals die hierboven staan beschreven te weigeren of te beperken. In dat geval beoordelen we zorgvuldig of een dergelijke uitzondering van toepassing is en zullen we je hierover informeren. We kunnen bijvoorbeeld je verzoek tot inzage weigeren wanneer wij dit nodig achten om de rechten en vrijheden van andere individuen te beschermen. Of we kunnen weigeren je persoonsgegevens te verwijderen als verwerking van dergelijke gegevens nodig is om aan wettelijke verplichtingen te voldoen. Het recht op gegevensoverdraagbaarheid geldt bijvoorbeeld niet als de persoonsgegevens niet door jou zijn verstrekt of als we de gegevens niet verwerken op basis van je toestemming of de uitvoering van een contract.

8.4
Wil je een beroep doen op je rechten in relatie tot het verwerken van je persoonlijke gegevens voor vluchten van WENS BUSINESS EVENTS B.V. dan kun je een verzoek sturen naar:

WENS BUSINESS EVENTS B.V.
Stationsweg 24
3743 EN  Baarn
Nederland
info@wensbusinessevents.nl

8.5 Je kunt ook contact met ons opnemen als je vragen, opmerkingen of klachten hebt over dit privacy beleid. Bij onopgeloste problemen heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens in Den Haag.
 

bea8ee96-aae0-43ff-9e9e-9f45d7e1fe06-1

Kan ik helpen?