Groepsreis wintersport

Wilt u de ervaring van een groepsreis met een eigen groep? Dan bent u bij Wens Business Events helemaal aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in het verzorgen van skireizen voor zowel kleine als grote groepen. Schakel ons in als u bijvoorbeeld een skireis moet organiseren voor uw familie, vrienden of collega’s. We nemen de organisatie voor een deel uit uw handen, zodat u onbezorgd op wintersport kunt gaan. Wilt u dit ook? Lees dan gauw verder en ontdek alle voordelen.

Wintersport vakantie groepsreis

Wilt u echt een keer een leuk uitje organiseren voor een gezelschap? Dan is een wintersport vakantie met een groepsreis een goed idee. U hoeft niet te denken dat dit veel geregel is, integendeel zelfs: als u via Wens Business Events boekt dan kunt u een groot deel van de organisatie laten uitbesteden. We bieden u graag hulp met het regelen van vervoer, lessen en skipassen. Daarnaast kunt u diverse accommodaties boeken inclusief een kok die speciaal voor uw groep kookt. Hoe handig is dat?

Locatie

Bij Wens Business Events kunt u terecht voor een groepsreis wintersport in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië. U huurt voor uw groep uw eigen chalet inclusief kok vanaf 15 tot maar liefst 400 personen. De accommodaties liggen op een toplocatie in het dorp of aan de piste. Hierdoor beleeft u de ultieme wintersportervaring, want u bevindt zich middenin het wintersportgebied. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een viersterren hotel in het rustig gelegen Kirchberg. Of kies voor een resort in Hinterglemm. U leest het, mogelijkheden genoeg!Voordelen

Een groepsreis wintersport is niet alleen hartstikke gezellig. Het is ook nog eens hartstikke goed voor de groepsband. Als u met uw collega’s op wintersport gaat dan leert u de collega’s op een andere manier kennen. Na de wintersportreis zult u merken dat de motivatie en de productiviteit op de werkvloer stukken beter is. Kortom: alleen maar pluspunten, dus boek vandaag nog uw wintersport groepsreis en geniet van de voordelen van Wens Business Events.

Eerdere ervaringen

Bent u benieuwd hoe andere reisgroepen hun wintersport hebben beleefd? Dat vertellen wij u graag! Bij Brunel gaan ze al zeven jaar met ons op wintersport. Ze noemen ons flexibel en meedenken, waardoor we het beste uit de reis konden halen. Daarnaast hadden we de grote groep van 60 personen opgedeeld in 3 verschillende chalets, wat positief was voor de teambuilding. Ze hebben een leuke tijd gehad tijdens hun wintersport en we zien ze graag nog een keer terug!

Voordelen van Wens Business Events

U kunt gebruik maken van onze gebruiksvriendelijke efficiënte online registratie systeem. Hierdoor bent u minder tijd kwijt aan de organisatie en de voorbereiding van de reis, waardoor u deze tijd kunt gebruik van andere zaken. Daarnaast zijn we met meer dan 200 groepsboekingen per jaar met recht een ervaren specialist in het organiseren van zakelijke skireizen. Omdat wij bekend zijn met alle accommodaties en bestemmingen, kunnen we u uitstekend adviseren. Zo maakt u uw groepsreis extra bijzonder. Ten slotte profiteert u altijd van de beste prijs garantie. Mocht u bij een andere aanbieder hetzelfde arrangement voor een voordeligere prijs ontvangen, dan passen wij onze offerte daar op aan.

Meer weten over groepsreis wintersport?

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen over een groepsreis wintersport? Stel ze dan gerust via de telefoon of mail aan onze specialisten. Natuurlijk kan het ook zijn dat u benieuwd bent naar de kosten van een wintersport weekend. Als dit het geval is dan raden we u aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Daarnaast kunt u ons ook volgen op sociale media zoals Facebook of Twitter. Hier delen we regelmatig de nieuwste accommodaties of de beste bestemmingen.

 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55


Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite