Jaarlijks nemen we ruim 200 bedrijven alle zorg uit handen bij de organisatie van een skivakantie. We kunnen ons met recht een echte specialist noemen. Door onze passie voor wintersport, onze flexibiliteit en ons grenzeloos enthousiasme beschikken we over de basis eigenschappen om voor uw bedrijf de perfecte wintersportreis te organiseren. Sinds 2007 organiseren we met plezier de leukste reizen voor uw bedrijf. Wilt u dit ook? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! De accommodaties van Wens Business Events zijn zowel hotels als privé chalets. Ons ervaren, gedreven én enthousiaste team staat garant voor een fantastische wintersport voor bedrijven. Benieuwd naar de voordelen? 

Bestemming

*

Staat jouw ideale reis er niet tussen?

Dan maken we jouw reis toch helemaal naar wens!

Neem contact op

Shortski met uw bedrijf?

Jaarlijks nemen we ruim 200 bedrijven alle zorg uit handen bij de organisatie van een skivakantie. We kunnen ons met recht een echte specialist noemen. Door onze passie voor wintersport, onze flexibiliteit en ons grenzeloos enthousiasme beschikken we over de basis eigenschappen om voor uw bedrijf de perfecte wintersportreis te organiseren. Sinds 2007 organiseren we met plezier de leukste reizen voor uw bedrijf. Wilt u dit ook? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! De accommodaties van Wens Business Events zijn zowel hotels als privé chalets. Ons ervaren, gedreven én enthousiaste team staat garant voor een fantastische wintersport voor bedrijven. Benieuwd naar de voordelen? Dat vertellen wij u graag! U bepaalt ten eerste zelf uw verblijfsduur. Zo kunt u kiezen voor een lang weekend of een kort verblijf tijdens de wintersport naar de Alpen. Daarnaast overnacht u altijd in een privé catered chalet, beschikbaar voor verschillende groepsgroottes. Er zijn chalets voor zowel 10 als 80 personen. Gaat u op wintersport met een groter gezelschap? Dan kunt u ook kiezen voor een hotel, die beschikbaar is voor 10 tot 400 personen. De hotels zijn gelegen aan de piste of in het dorp, zodat je altijd dichtbij het hotel of de skipiste bent.

Onze voordelen

  • Alles geregeld: vervoer, skipassen, materiaalhuur, skiles, activiteiten en andere voorkeuren;
  • Voordelige arrangementen: vanaf €295,- p.p. heeft u uw eigen all-inclusive privé chalet;
  • Accommodatie op maat: verblijf voor een reisgezelschap van 10 tot 400 personen;
  • De beste prijsgarantie: ontvangt u via een andere aanbieder hetzelfde arrangement voordeliger? Dan passen wij onze offerte aan;
  • Snelle en uitstekende service: onze klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9!;
  • Jarenlange ervaring: met meer dan 200 groepsboekingen per jaar zijn we specialist in het organiseren van groepsreizen.

De mogelijkheden met wintersport voor bedrijven

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, waarin u aangeeft met hoeveel personen u op wintersport wil en wat de gewenste periode is. U ontvangt binnen 2 werkdagen advies op maat, zodat de skivakantie zonder zorgen kan beginnen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze gratis online-deelnemersregistratie voor een gebruiksvriendelijke en efficiënt systeem om het overzicht te bewaren. Mocht u vragen hebben of heeft u hulp nodig bij het boeken van uw wintersport? Dan zitten wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u ons ook vinden op sociale media, waar we u op de hoogte houden over de skivakanties die we begeleiden
 

Veelgestelde vragen

img-2788-1

Kan ik helpen?