Wij waren enorm tevreden met de skireis. Mooi dat we dit – dicht op het wintersportseizoen – met jullie konden regelen.


Vluchtinformatie

Welkom op onze vluchtinformatiepagina, de plek voor een vlotte start van jouw reis!
Hier vind je details over jouw check-in en bagage, zodat je met gemak en vol vertrouwen de lucht in kunt. Ontdek handige tips, deadlines en essentiële informatie om jouw reis soepel te laten verlopen.
 

INCHECKEN

Tijd om in te checken. Waar moet je rekening mee houden?
Het is heel belangrijk dat je op tijd op de luchthaven bent en voldoende tijd neemt om in te checken, langs de paspoortcontrole te gaan en naar de gate te lopen. Als je later dan de uiterlijke aangegeven tijd aan de check-in balie meldt, wordt je helaas niet meer geaccepteerd en verlies je in dat geval het recht op vervoer. De luchtvaartmaatschappij is dan niet aansprakelijk voor verlies of hieruit voortvloeiende kosten. Voor de meest actuele informatie over de check-in druk op het vliegveld waarvan je vertrekt.  

Inchecken op Schiphol Airport
Inchecken op Eindhoven Airport
Inchecken Rotterdam The Hague Airport
 
Let op: Online inchecken is niet mogelijk bij een groepsboeking
 

BAGAGE

Mocht jouw ruimbagage niet inclusief in jouw vliegticket zitten, heeft jouw hoofdboeker kunnen kiezen of het mogelijk is om bagage bij te boeken. Dit wordt vooraf via Wens Business Events geregeld worden. We adviseren jou het op deze manier te doen, aangezien het bijboeken van bagage op het vliegveld extra kosten met zich meebrengt.
Wil je meer weten over de hoeveel bagage je mee mag nemen? Klik op de bagagesoort waar je meer informatie over wilt.
 

Transavia

Handbagage
Ruimbagage
Wintersportuitrusting

KLM

Handbagage
Ruimbage 
Wintersportuitrusting
 
Let op: staat jouw luchtmaatschappij er niet tussen? De meest actuele informatie vind je op de website van de luchtvaartmaatschappij.
Wij wens jou een fijne vlucht en geweldig reis! 
 

img-2076-1

Kan ik helpen?