Hip Berlijn

Welkom in Berlijn, de stad van geschiedenis, cultuur en innovatie. Tijdens een incentive in Berlijn kun je niet om de rijke geschiedenis heen. Bezoek de Berlijnse Muur en Checkpoint Charlie, en leer meer over de Koude Oorlog. Ook is een bezoek aan het indrukwekkende Holocaustmonument zeker de moeite waard. Berlijn is echter ook een stad vol creativiteit en vernieuwing. Bezoek de hippe wijk Friedrichshain en bewonder de kleurrijke street art. Of ontdek de vele startups en tech hubs in de stad. En vergeet niet om te genieten van de Berlijnse keuken, van de klassieke currywurst tot de moderne veganistische keuken. Een incentive in Berlijn biedt voor elk wat wils, van geschiedenis en cultuur tot innovatie en gastronomie. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een programma op maat om jouw team of klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Wat wij vinden dat jij niet kan missen in Berlijn:
  • Uit je creativiteit tijdens een graffiti workshop 
  • Ontdek de stad op een ander niveau, namelijk in de Reichstag
  • Breng een bezoek aan de overblijfselen van de Berlijnse muur
  • Huur een waterfiets bij het Insel der Jugend 
  • Bezoek aan het Olympisch stadion
  • Duik in het verleden onder de begeleiding van een ervaren gids
  • Test je smaakpapillen tijdens een koffie-proeverij 
  • Niet vergeten curryworst te eten!

Duitsland

Herzlich willkommen in Deutschland! Dit land staat bekend om zijn rijke geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet mag missen tijdens jouw incentive reis naar Duitsland.

Waarom kiezen voor Wens Business Events?

Persoonlijk contact
Tot in de puntjes geregeld
Incentives volledig op maat

Bezoekers bekeken ook...

1

Bilbao is de grootste stad in het Spaanse Baskenland en is gelegen aan de noordkust van Spanje. Het toerisme is meer en meer in opkomst in deze stad en de oude haven heeft plaatsgemaakt voor het Guggenheim museum en tal van gezellige restaurantjes.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

actief-antwerpen-1

Brussel mag dan wel de hoofdstad van België zijn, maar Antwerpen is zonder twijfel de hoofdstad van de mode en het entertainment. In de stad aan de Schelde vind je een combinatie van historische en moderne architectuur, talloze clubs, bars en shops, interessante musea en galerijen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

bruisend-new-york-1199

New York is de grootste stad van de Verenigde Staten en staat ook wel bekend als "The City that never sleeps". Ontdek tijdens een incentive deze indrukwekkende stad en zijn bezienswaardigheden, zoals: het Vrijheidsbeeld, Times Square, Broadway & Central Park.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reviews

logo-deloitte-1419

Wens Business zorgde ervoor dat een reis voor 75 mensen voelde als een reis die je boekt voor 1 persoon. Van start tot einde word je perfect ondersteund en ze zijn op elk moment bereikbaar. Ik zou dit aan elk bedrijf aanraden.

Deloitte België

logo-houthoff-1

Het was een fantastisch weekend en alles was zeer goed geregeld. Ook top dat de leiding altijd aanwezig was voor vragen. En de behulpzaamheid was uniek!!! Bedankt en hopelijk tot volgende keer!

Houthoff

img-2076-1

Kan ik helpen?