Begin met een bezoek aan Berlijn, de bruisende hoofdstad van Duitsland. Ontdek de rijke geschiedenis van de stad tijdens een bezoek aan de Berlijnse Muur en Checkpoint Charlie, en bewonder de indrukwekkende architectuur van de Brandenburger Tor en de Reichstag. Proef de beroemde Duitse bieren en wijnen in München en de omliggende Beierse Alpen. Hier kun je ook genieten van de prachtige natuur en wandelen in de bergen. Ga naar Frankfurt, de financiële hoofdstad van Duitsland, waar je de beroemde skyline en de historische oude stad kunt bewonderen. En natuurlijk mag een bezoek aan de historische stad Keulen niet ontbreken. Hier kun je de indrukwekkende kathedraal bezoeken en genieten van de vele winkels, restaurants en bars in de stad. Maar Duitsland heeft nog veel meer te bieden! Bezoek de romantische stadjes van de Rijnvallei, proef de culinaire hoogstandjes van de Duitse keuken en ontdek de vele festivals en evenementen gedurende het hele jaar. Kortom, Duitsland is een land vol diversiteit en prachtige bestemmingen. Kom en ontdek deze bijzondere bestemming en laat je inspireren door alles wat Duitsland te bieden heeft.
1

Hamburg is een stad, een metropool in Duitsland. Het is de op een na grootste stad van het land en tevens de belangrijkste havenstad: de rivier de Elbe verbindt Hamburg met de Noordzee. De combinatie van stad en water blijft bijzonder.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

hip-berlijn-1

Berlijn kent vele gezichten; in de stad komen design, mode, kunst, architectuur, historie en muziek samen. Berlijn staat daarom ook wel bekend als een hippe en trendzettende stad! Breng vooral een bezoek aan de vlooienmarkt op zondagmiddag in het Mauerpark voor een unieke beleving.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

1

München is een gezellige stad waar je terecht kan voor een heerlijk weekendje weg. Dankzij de bijna 1,4 miljoen inwoners behoort München nu tot de een van de grootste steden van Duitsland. Deze stad is belangrijk voor Duitsland op economisch en cultureel gebied.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

*

Staat jouw ideale reis er niet tussen?

Dan maken we jouw reis toch helemaal naar wens!

Neem contact op
img-2076-1

Kan ik helpen?