Kroatië is een parel aan de Adriatische Zee en biedt een unieke mix van historische steden, prachtige stranden en natuurlijke schoonheid. Tijdens een incentive in Kroatië mag je de historische stad Dubrovnik niet missen, ook wel de 'Parel van de Adriatische Zee' genoemd. Wandel door de oude stadsmuren, bezoek de historische kerken en geniet van de sfeer in de smalle straatjes vol met winkels en restaurants. Een andere must-see bestemming is de stad Split, bekend om zijn paleis van Diocletianus, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Je kunt hier dwalen door de smalle straatjes en genieten van de lokale specialiteiten op een van de vele terrassen aan de Riva. Maar Kroatië heeft meer te bieden dan alleen steden. Een bezoek aan de Plitvicemeren, ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO, is een onvergetelijke ervaring. Bewonder de watervallen en meren in het hart van de bossen. Verder zijn er prachtige stranden en eilanden langs de kust, zoals het eiland Hvar en het nationale park Krka. Kortom, Kroatië biedt voor elk wat wils en is een perfecte bestemming voor een onvergetelijke incentive.
1

Hvar is een van de vele eilanden van Kroatië. Dit eiland staat bij sommigen misschien bekend als een party eiland, maar het is in werkelijkheid zoveel meer dan dat! Met een lengte van bijna 70 kilometer is het eiland groot genoeg om zowel de rust als de gezelligheid op te zoeken.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

1

Istrië is het hartvormige schiereiland van Kroatië. Het wordt omgeven door de heldere blauwe wateren van de Adriatische zee. Door de mooie kusten en havens, vrolijke vissersboten en verhitte stenen straatjes bezit dit land een ware mediterrane charme.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

*

Staat jouw ideale reis er niet tussen?

Dan maken we jouw reis toch helemaal naar wens!

Neem contact op
img-2788-1

Kan ik helpen?