Prachtig Praag

Praag is de prachtige hoofdstad van Tsjechië en wordt ook wel de "Gouden Stad" genoemd vanwege de rijke geschiedenis en architectuur. Tijdens een incentive in Praag is het belangrijk om de historische en culturele hoogtepunten niet te missen. Een absolute must-see is de beroemde Karelsbrug, die de oude binnenstad verbindt met de wijk Malá Strana. Op de brug vindt u tal van straatmuzikanten en kunstenaars en heeft u een prachtig uitzicht over de Moldau. Bezoek ook de imposante Praagse Burcht, gelegen op een heuvel aan de overkant van de rivier. Hier vindt u onder andere de prachtige St. Vitus-kathedraal, waar u de geschiedenis van Tsjechië kunt ontdekken. Verder mag een wandeling door de oude binnenstad niet ontbreken, met zijn gezellige pleinen, smalle straatjes en kleurrijke huizen. Sluit uw dag af met een traditionele Tsjechische maaltijd en een lekker biertje in een van de vele gezellige restaurants en bierhuizen.  

Wat wij vinden dat jij niet mag missen in Praag: 
  • Doe mee aan een workshop Trdelník maken 
  • Dwaal in de oude stad
  • Bezoek de Joodse wijk
  • Maak de zomerse biergarten-tour
  • Ontsnap uit een van de vele escape rooms
  • Van R&B of Hip Hop tot de Golden Oldies: ontdek het nachtleven!
  • Drink een kopje koffie bij Café Schwarzenberg en geniet van het uitzicht

Tsjechië

Tsjechië is een land met een rijke geschiedenis en cultuur. Het is een geweldige bestemming voor een incentive reis vol met interessante activiteiten en bezienswaardigheden.
 

Waarom kiezen voor Wens Business Events?

Persoonlijk contact
Tot in de puntjes geregeld
Incentives volledig op maat

Bezoekers bekeken ook...

cultuurrijk-athene-1

De Griekse hoofdstad Athene; de stad van de Olympische spelen, Griekse oudheden en talloze culturele bezienswaardigheden. Athene kent veel verschillende vervoersmogelijkheden, wij kunnen de metro aanbevelen want hiermee ben je zo in alle uithoeken van de stad, maar al wandelend adem je de sfeer!
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

1

Parijs behoort tot een van de best bezochte steden ter wereld. De reputatie van Parijs als ‘stad van de liefde’ draagt hier een belangrijk steentje aan bij, net als de rijke historie en de vele bezienswaardigheden die de stad telt. De stad is een mix van architectuur, kunst en cultuur.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

trendy-ibiza-1

Welkom op het eiland van de adembenemende zonsondergangen.  Vroeger de plek voor vele hippies en kunstenaars op zoek naar flower power en speciale Ibiza sferen. Vandaag de dag  een kleurrijk en trendy eiland.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reviews

logo-deloitte-1419

Wens Business zorgde ervoor dat een reis voor 75 mensen voelde als een reis die je boekt voor 1 persoon. Van start tot einde word je perfect ondersteund en ze zijn op elk moment bereikbaar. Ik zou dit aan elk bedrijf aanraden.

Deloitte België

logo-houthoff-1

Het was een fantastisch weekend en alles was zeer goed geregeld. Ook top dat de leiding altijd aanwezig was voor vragen. En de behulpzaamheid was uniek!!! Bedankt en hopelijk tot volgende keer!

Houthoff

img-2052-1409-onaangepastorigineel-1

Kan ik helpen?