🌍✨ Sjanne Beune en Lavina van Esterik zijn terug uit Frankfurt!

Dankzij Travelmediate mochten wij als hosted buyers deelnemen aan een inspirerende reis. Ons doel? Nieuwe connecties opdoen, partners ontmoeten en ons laten inspireren door out-of-the-box reisbestemmingen. En dat is gelukt! πŸŽ‰

schermafbeelding-2024-06-07-135537-1
We hebben waardevolle nieuwe connecties gelegd, vooral met DMC’s, en zijn met veel enthousiasme teruggekeerd naar kantoor. Wat een mooie ervaring!

Deze reis heeft ons ogen geopend voor bestemmingen die we nog niet eerder hebben aangeboden. Denk aan de prachtige Baltische Staten, het authentieke Albanië en het betoverende Ierland. Deze out-of-the-box bestemmingen kunnen we uitwerken voor toekomstige incentive aanvragen.

Daarnaast zijn we allebei een beetje verliefd geworden op Oman. Wat een bijzondere bestemming met een echte wow-factor! We kunnen niet wachten om onze klanten te verrassen met deze unieke reiservaring.

Raymon Honings, Harm Ligtenberg en Lars ter Burg nogmaals dank voor de uitnodiging!

✈️🌟
hashtag#TravelInspiration hashtag#IncentiveTravel hashtag#NewDestinations hashtag#BalticStates hashtag#Albania hashtag#Ireland hashtag#Oman hashtag#TravelMediate hashtag#HostedBuyer hashtag#OutOfTheBox


img-2076-1

Kan ik helpen?