NIEUW
Wens Hotals

Vol trots kunnen wij zeggen dat wij vanaf heden een “exclusive partnership” hebben met hotel Auwirt by Wens Hotels GmbH. Deze samenwerking is fantastisch voor de grote groepen vanaf 70 personen onder ons die graag een privé accommodatie op vier sterren niveau willen hebben in één van de mooiste skigebieden van Oostenrijk.
Uiteraard bieden wij dit in het centrum gelegen hotel ook aan voor de “kleinere” groepen vanaf 20 personen.

Naar hotel Vraag nu een offerte aan

Alpenjuwel Residenz

Serfaus
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.0

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

47km

Gevorderde

123km

Expert

44km


Het biedt kamers en appartementen en heeft een prachtige wellnessruimte met een sauna en zoutgrot. U kunt hier op aanvraag gebruik van maken. De kamers en appartementen zijn in Tiroler stijl ingericht en voorzien van een sofa en een badkamer met een douche of een bad. Sommige hebben een balkon en de appartementen zijn uitgerust met een kitchenette.

In de kelder van het complex bevind zich een restaurant en tevens beschikt het complex over een ontbijtruimte waar elke ochtend een heerlijk ontbijt geserveerd wordt. Daarnaast is er een parkeergarage en een skidepot aanwezig.

- kamers en appartementen
- wellness met sauna en zoutgrot
- ontbitjruimte en restaurant
- parkeergarage
- skidepot 


Serfaus, Fiss en Ladis zijn een drie-eenheid van formaat!  De pistes van de wintersportplaatsen vullen elkaar perfect aan. Over het algemeen biedt Serfaus wat uitgestrektere exemplaren.

De populaire Komperdellalpe kan echter behoorlijk vol zijn. Fiss heeft wat compactere pistes, maar meestal ook meer rust.

Tip: de noordhelling van Schönjoch biedt  poeder-sneeuwgarantie! Ladis ligt wat lager. De vele loipes hier doen het hart van menig langlauf-liefhebber sneller kloppen! De kroon op skigebied Serfaus-Fiß-Ladis als geheel is de middelzware Frommesabfahrt. Op deze piste van 10 kilometer overbrug je 1200 meter hoogteverschil.

Serfaus is het grootste dorp van het trio Serfaus, Fiss en Ladis. Auto’s worden waar mogelijk uit het centrum geweerd en de Romaanse klokkentoren waarborgt het dorpse karakter van de verder hypermoderne plaats. Een metro op luchtkussens vervoert wintersporters van en naar de voet van het skigebied.

De Apresski in Serfaus is ronduit goed te noemen. Na een lange dag skiën, treft men elkaar in de Patschi en in de George Pub blijft het vaak nog lang gezellig.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite