Thuiswerken in Oostenrijk #workation

Thuiswerken in Oostenrijk #workation

Het COVID-19 virus maakte in maart een abrupt einde aan ons geliefde winterseizoen. Waren we destijds nog hoopvol om in januari 2021 weer met z’n alle op de lange latten te kunnen staan, nu weten we wel beter en lijkt het voor ons een ongewoon rustige winter te gaan worden, ,maar zowaar waren daar deze week enkele lichtpuntjes...
Een vaccin dat goed lijkt te werken, de besmettingscijfers lopen weer terug en … een PRACHTIGE BOEKING van een grote groep voor maart 2021.
Een geheel op maat gemaakte skireis naar #Solden, waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. We hebben een echte Coronabubbel gecreëerd. Zo huren we het complete hotel privé af voor de groep. Iedereen heeft een eigen kamer en skiën en van de wellness genieten doen we in shifts. Ook ontbijt en diner zijn in-house, net als de 1,5 meter apres-ski borrel. Wat doen ze als ze niet aan het skiën zijn? #Thuiswerken vanaf de hotelkamer. Als dank voor de tomeloze inzet en het harde, flexibele werken dit jaar, mag deze groep collega’s een weekje op #werkvakantie in Oostenrijk. Wat een heerlijk vooruitzicht!
Ook iets voor ons Jeanet van der Vlugt, Maura Rebel-Manuputty Kristel Heemskerk en Lusan Meeder?
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2023
build by Mega Bite