Never waste a good crisis...

Never waste a good crisis...

Tijdens mijn vakantie in de bergen, heb ik veel tijd samen met mijn gezin doorgebracht. We hebben een huttentocht gedaan, veel gewandeld en soms ook pittige beklimming getrotseerd. Het is enorm genieten van twee kinderen, op wie de impact van Covid-19 nauwelijks vat heeft. De frisse lucht, prachtige uitzichten en de grootste zorgen zijn een sok die verkeerd zit of een rugzak die te zwaar is. Met als resultaat dat papa en mama met twee rugzakken lopen, zodat er bloemetjes geplukt kunnen worden en we zelfs stilstaan bij een mierennest, waar we in Nederland juist van weg lopen.

Wandelend door de bergen, heb ik ook veel tijd gehad om na te denken over de toekomst. Hoe staan we er voor? Wat kunnen we doen?

Er zijn enorm veel collega’s hard geraakt door Covid-19, bedrijven die zonder steun van de overheid niet kunnen overleven en zelfs bedrijven die hun deuren permanent hebben moeten sluiten. Naast de persoonlijke drama’s, ook een zwaar verlies voor onze branche. Ervaren krachten, met een enorm netwerk en kennis, dreigen we te gaan verliezen.

Door mijn tijd in de bergen realiseer ik mij dat tijd de reden was om weinig contact te hebben met collega’s, leveranciers en zelfs klanten. Tijd hebben we nu ineens genoeg, vandaar dat ik die tijd wil gebruiken om juist nu met collega’s in gesprek te gaan en te kijken waar we elkaar kunnen helpen. Leveranciers zijn ook op zoek naar manieren om hun producten “Covid-19”-proof te maken, daar kunnen wij ook bij helpen. Als laatste de klanten, die voor ons natuurlijk altijd bovenaan het lijstje staan. We zijn en blijven een servicegericht bedrijf, met een focus op relatie.

Tijdens mijn vakantie heeft het team zelf het initiatief genomen om onze klanten te bellen en te vragen hoe het met ze ging. Geen verkooppraatjes, gewoon een oprechte vraag naar hun omstandigheden. Velen werkten vanaf thuis en gaven aan dat ze niet konden wachten om hun collega’s te zien. Zelf gaven ze aan ook zeker weer op reis te willen in 2021, maar ja Covid-19….

We hebben de afgelopen weken gekeken naar veilige en flexibele manieren om wel te kunnen boeken voor 2021. Waarbij de mogelijkheid om kosteloos te annuleren ook een optie is, als Covid-19 toch weer oplaait. Wens Business Events biedt een “Covid-19”-garantie en via “De Europeesche” hebben we zelfs een verzekering hiervoor gevonden. Dat biedt mogelijkheden.

Wens Business Events is tegenwoordig niet meer afhankelijk van alléén de wintersport, dat is ons geluk. We hebben naast onze zomerreizen en citytrips, ook nog onze events afdeling in Nederland. Voor de collega’s die dit niet hebben, wordt het een bijzonder zware tijd.
Als er iets is waar mijn team of ik mee kan helpen, dan staan we daar zeker voor open. Bel of mail mij, dan maken we daar tijd voor. Daar hebben we tenslotte op dit moment genoeg van.
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2023
build by Mega Bite