Hotel Nevada

Ischgl
Ligging t.o.v. centrum
Ligging t.o.v. liften
Apres ski mogelijkheden

Cijfer:*
 8.7

*: Cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van ons teamPiste informatie:

Beginner

47km

Gevorderde

142km

Expert

49km


De kamers zijn ingericht in een elegante alpine stijl en voorzien van een flatscreentelevisie met kabelzenders, een zithoek en een badkamer. Sommige kamers hebben een balkon.

Het restaurant van het Nevada Hotel serveert Tiroler en internationale gerechten.

  • Bar
  • Gratis Wifi

Het skigebied van Ischgl, de Silvretta Arena, is met meer dan 200 kilometer piste en meer dan 40 liften een geliefde bestemming in de Alpen. Het grootste gedeelte van het skigebied ligt op een hoogte tussen de 2000 en 2872 meter. Het gebied heeft hierdoor een grote sneeuwzekerheid en tussen november en begin mei kan er zonder problemen geskied worden. Het gebied ligt op de grens tussen Oostenrijk en Zwitserland en daarom kan je in het nabij gelegen Samnaun even genieten van een Zwitserse raclette of taxfree inkopen doen.

Ischgl is een traditioneel Oostenrijks dorp met gezellige straatjes rondom een mooi kerkje op een heuvel midden in het Paznaun-dal.

Tegelijkertijd wordt deze plaats terecht het ‘Ibiza van de Alpen’ genoemd. In het dorp is het altijd gezellig druk. De autovrije dorpsstraat bruist, met winkeltjes en cafeetjes, trendy après-ski bars, disco’s en nachtclubs.Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2021
build by Mega Bite