Ski bedrijfsuitje

Een ski bedrijfsuitje organiseren? Schakel dan de hulp in van Wens Business Events. Wij zijn de specialist op het gebied van skivakanties speciaal voor bedrijven. Of u nu een bedrijf heeft met 15 personen of 400 personen: wij hebben voor elke groep een geschikte accommodatie. Al veel bedrijven zijn u voorgegaan en hebben ervaren hoe leuk en eenvoudig het is om een perfect geregelde skitrip te boeken. Benieuwd wat u kunt verwachten? We leggen het u graag uit.

Betaalbare wintersportvakantie

U hoeft niet te denken dat een ski bedrijfsuitje prijzig is. Integendeel zelfs: via Wens Business Events boekt u een betaalbare wintersportvakantie. Daarbij moet u ook denken op lange termijn. Een skivakantie met collega’s is namelijk hartstikke goed voor de onderlinge banden. Het team wordt dankzij een skitrip een stuk hechter en hierdoor heeft het personeel meer motivatie om te werken. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de productiviteit en dus de omzet. U wilt toch ook dat de omzet van uw bedrijf stijgt? Boek vandaag nog een ski bedrijfsuitje en sta binnenkort nog op de piste en in een gezellige après-ski tent met uw collega’s.Groepsreis skivakantie

Tijdens een groepsreis met collega’s op wintersport beleeft u de tijd van uw leven. Bij ons kunt u met een groepsreis op skivakantie naar de meest populaire wintersportgebieden in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië. Wens Business Events voorziet u hier o.a. van eigen privé catered chalets. Een accommodatie huren kan vanaf 15 tot maar liefst 80 personen. De chalets liggen in het dorp of aan de piste. Dit wil zeggen dat u verblijft op de meest perfecte locatie tijdens uw wintersportvakantie. Wij kunnen het vervoer, skipassen en activiteiten voor u regelen zodat u onbezorgd op vakantie kunt met uw collega’s.

Offerte voor een ski bedrijfsuitje

Heeft u ook al de kriebels om een ski bedrijfsuitje te boeken? Vraag dan geheel vrijblijvend eenofferte aan en u weet meteen met welk budget u rekening moet houden. Dit kan eenvoudig en snel via deze website. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord zowel via de telefoon als via de mail.

 Hulp nodig?

Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden

035 - 303 55 55


Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wensbusinessevents.nl
© 2022
build by Mega Bite